steve coulter: Activity About
steve coulter

Member Since:
September 16th 2008
15 Posts
A few IK questions?
by steve coulter 8 years ago
Hi guys, I've been working with C4D for a few years now, and have a basic to intermediate understanding of most of the principles. But, I'm currently stuck with an IK issue and I can't seem to find an
Bru PE behaving strangely, tape backups created, but no indexed catalog shows up
by Graham Hutchins 8 years ago
Hello all, I just recently did a system wipe and OS reinstall, set everything up and have the system mostly back to where it was. I have copied over all of the relevant Bru catalog data from the previ
Re: Bru PE behaving strangely, tape backups created, but no indexed catalog shows up
by steve coulter 8 years ago
Ian - you've saved my buttocks. What a silly little programming oversight on the part of Tolis... Anyhow, thanks again and Happy Holidays. S.
AJA + HDW-1800 Channel Condition RED
by steve coulter 9 years ago
Hey guys, I just wanted to put this out there and see if anyone knows how to cure this issue, or if I'm mis-diagnosing: - I'm using FCP 7 on a Mac Pro with a Kona LHi card. - I have an HD-SDI going ou
Re: AJA + HDW-1800 Channel Condition RED
by steve coulter 9 years ago
Thanks for the advice, Bob. You're right about it being a pain in the pooper. The black generator I'm using is a bit of a relic, and it puts out a 720x486 29.97 black signal, as far as I can tell. I d
AJA - HD->SD Downconvert + 3:2 problems
by steve coulter 11 years ago
Hey oh. I've posted here before regarding my AJA woes and you guys were pretty awesome about helping out. Here's another brain buster: Using FCP 6 on a Mac Pro (dual 2.66 dualcore, 5gb ram) and Kona L
Re: AJA - HD->SD Downconvert + 3:2 problems
by steve coulter 10 years ago
Hey Tyler.. I think I've found something to make it work. I tried this for a few outputs yesterday and it went off with no problems. Here's what I did: - set 10 second preroll in Device Control Preset
Down Convert HD to SD
by Stephen Smith 10 years ago
Gang, I have been getting footage shot in 1080p 24p along with slo-mo in 720p. They are unwrapped Mpeg4 clips. I unwrap the clips using the Sony XDCAM Transfer program. It's edited in an uncompressed
Re: Down Convert HD to SD
by steve coulter 10 years ago
Hey - just wanted to chime in here since this is almost the same workflow we have. I posted on another forum about this: when I do the downconvert through the Kona I can't get the tape to start record
Kona / FCP Batch Capture wont stop! Stop my tape!
by steve coulter 11 years ago
Hey all. I've been looking through all your posts but I haven't found this issue yet, and I was wondering if any experts out there can help. I recently upgraded my Kona drivers to v6.0 (I also upgrade
Re: Kona / FCP Batch Capture wont stop! Stop my tape!
by steve coulter 11 years ago
So.. update! I switched the device control Preset to Kona LH Sony VTR A. Using the same 01:00:00:00-01:00:29:29 clip from before, I tried a batch capture. Here's what happened. The tape rewound to som
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]