john lawlor: Activity About Images
john lawlor

Member Since:
April 8th 2009
13 Posts
Sony PXW-X200 with SD adapters
by john lawlor 5 years ago
Hi guys I wanted to touch base with the folk here on the forum to hopefully get a bit of advice. I have recently just purchased a new Sony PXW-X200 and wanted to find out my options for recording medi
Re: Sony PXW-X200 with SD adapters
by john lawlor 4 years ago
Hi Wendy After some trouble shooting and testing with all of the available SD adapters for this camera, I can confirm that none of them work with the camera shooting at 50Mbps. I tried the Sony Mead a
Sony PMW EX1 problem
by petar markovic 5 years ago
I own Sony PMW-EX1 camera and recently have encountered a problem which can be seen in screenshot below. I have been unable to determine the cause of the problem. It is about the purple line on the mi
Re: Sony PMW EX1 problem
by john lawlor 5 years ago
Hi Stephen I suspect that this is the same problem I, and quite a lot of other people have had in the past. You will find all the answers at the below link. Looks like it is most likely dirt or dust o
Adobe Premiere Pro 5.5 Download
by john lawlor 8 years ago
HI Guys Like many people out there, it seems like it has come time to jump ship on the tried and trusted FCP to the seemingly better Premiere Pro. Two questions: 1. Has the "SWITCH" promo for switchin
Re: Adobe Premiere Pro 5.5 Download
by Gary Bettan 8 years ago
Videoguys is offering 20% off on Adobe CS5.5. upgrades. We are also offering 20% off on teh full version. We're taking the 20% off from our $1499 sale price, so while supplies last you can get teh ful
Sony EX1R zoom ring handle
by john lawlor 8 years ago
Hi Guys I have recently made the upgrade from the Sony EX1 to the Sony EX1R as my old one was getting super worn out and I didn't want to change manufacturer as I had committed to all of the lenses, c
red dot appears in pic
by Jeremy Loftus-Hills 10 years ago
This is an image of a frame from my most recent shoot. Shooting EX1 PAL at 1080 50P. The frame is cropped in photoshop in such a way that the sample you see represents about 1% of the frame. In real
Re: red dot appears in pic
by john lawlor 8 years ago
Hi Jeremy I suspect that it will be a replacement of the sensor alright as the camera was already in for cosmetic repairs as it had a fall a few weeks back, which is probably what caused the sensor bl
12v BP-U60 battery charger
by john lawlor 9 years ago
HI Guys Quick question that I can't seem to find the answer to. I've been searching around for a 12v battery charger for my BP-U60 batteries for my EX1 camera. I will be traveling a lot this year in m
Re: 12v BP-U60 battery charger
by Sverker Hahn 9 years ago
Hypermac.com has a 12 V charger for MacBook Pro, and external batteries. Thinking of buying one of each. As for the camera battery, I use an inverter. Sverker Hahn, Stockholm Slower is better! Sony EX
Sony EX1 White LCD screen
by john lawlor 10 years ago
HI Everybody I'm having a spot of bother with my EX1. It is currently working fine, but the only problem is that the LCD screen is only displaying solid white, with absolutely no picture. It may have
Re: Sony EX1 White LCD screen
by john lawlor 10 years ago
Hi Michael The headaches and sweats have already started, and your advice about the advil and the stiff drink don't work, they only make the symptoms worse. Anyone suffering from post camera damage st
Sony EX1... 60p vs 30p
by john lawlor 10 years ago
HI Forum I'm having a little bit of an issue with my Sony EX1 camera. I am currently having a great time with the camera, everything is working so well, and the quality is amazing. The thing i love mo
Re: Sony EX1... 60p vs 30p
by john lawlor 10 years ago
Hi Guys I have linked to two clips, both shot at different frame rates, but with both seemingly ending up with the exact same result. http: vimeo.com 5184399 Let me know what you think of either clip.
white balance preset buttons EX1
by john lawlor 11 years ago
HI Forum Can anyone point me in the right direction on this one. The two little buttons on the side of the EX1 for the white balance preset. I want to assign two presets to these buttons, but everytim
Re: white balance preset buttons EX1
by David C Jones 11 years ago
Hi John- After briefly looking at the manual, I believe your problem has to do with having the "direct menu" set to "ALL" or "PART" (check out pg. 19 & 107 of the manual). Hope this helps, Dave J
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]