Jeffrey LeJune: Activity About Liked
Jeffrey LeJune

Designer > Web Developer > Motion Graphic Artist
Member Since:
April 14th 2012
10 Posts
Friends:

Filip Vandueren
Pie wedge with Shape Layers
by Navarro Parker 6 years ago
Is there a simpler way of doing this Trim Paths on a Ellipse doesn't give the shape I want. I'm using two rectangles to subtract from the circle.
Re: Pie wedge with Shape Layers
by Roland R. Kahlenberg 6 years ago
I think I may have found the simplest way to do this. Start by creating a Shape Layer with the ellipse Shape Tool. Remove Fill and set the value for Stroke until the ellipse is filled by the stroke wi
+1
Jeffrey LeJune liked this 11 months ago
radial or circular cloner array
by Manuel Herz 2 years ago
Hello I'm trying to construct a circular wall out of bricks with a cloner object(s). I have four different bricks (having small differences in geometry) that I want to clone and arrange into a circula
Re: radial or circular cloner array
by Cassius Marques 2 years ago
You should bend a matrix, with either the honewcomb patter or the grid array one. Then use Cloner to clone your bricks into that matrix. To remove bricks to create windows, just use the mograph select
+1
Jeffrey LeJune liked this 11 months ago
Sweep Growth % and Align to Spline % don't match ?
by Filip Vandueren 14 years ago
Hi all, i'm working on a project in 9.1 with a growing whirlwind-spiral, that has an arrow attached to the end. like this: to animate it I thought it would be simple to Grow a Sweep Nurbs, and have th
+1
Jeffrey LeJune liked this 1 year ago
Re: Sweep Growth % and Align to Spline % don't match ?
by Jeffrey LeJune 1 year ago
Oldie but a goodie. I was having this problem. I needed to keep the sweep's spline in subdivided intermediate points to keep it looking good. Xpresso wasn't allowing the align to spline % to match wit
Ram Previews Band When I Linearize My Workspace
by Joe Lawrence 10 years ago
Hi Guys, I posted this in another topic, but wanted to give it one more go. I have a project setup with 16bit HDTV (Rec. 709) work space and linearize and match legacy checked. When I ram preview ther
Re: Ram Previews Band When I Linearize My Workspace
by Johnny Russo 4 years ago
years later, but i just ran into this same issue. This is the fix that worked for me, "Under Previews, I set Zoom Quality and Color Management Quality to More Accurate. The latter especially matters i
+1
Jeffrey LeJune liked this 2 years ago
After Effects C4d Cineware Camera Morph
by field walsh 6 years ago
Anyone able to extract Scene Data using a Camera Morph tag and have it work ok When I use the camera morph tag the camera does not import correctly, it is only using the last camera in the morph seque
Re: After Effects C4d Cineware Camera Morph
by Jeffrey LeJune 5 years ago
Found the answer on how to bake properties of the morph camera here http: monoplex.tumblr.com look for his blog post about "Baking Camera Morph" Right Click the Morph Camera (in the timeline - not the
Timeline Selection
by Dave Macomber 7 years ago
Ack! Not sure what I did, but suddenly I'm only able to draw a bounding box to select keyframes in the timeline. Previously, I was able to simply click a keyframe and move it (which would be my prefer
Re: Timeline Selection
by Dave Macomber 7 years ago
Found it. Timeline Edit Region Tool had been turned on, somehow.
+4
Jeffrey LeJune liked this 5 years ago
expression to rotate foward
by criis daw 9 years ago
Hi, I might be cheating and getting someone else to do my homework for me, but have you ever tried to work out expressions with a baby on your lap Any way i would like to have a expression that that r
Re: xpression to rotate foward
by Jeffrey LeJune 6 years ago
Thanks for the expression script examples. I see your point how an if then statement keeps it simple and to switch the command based on the condition. I have experience writing AS3 OOP for web mograph
AE CS6 speed and performance issues
by Scott Carter 7 years ago
Mac OSX 10.6.8 2x2.8 GHz Quad-Core Intel Xeon 32 GB 800 MHz DDR FB-DIMM. Recently upgraded from CS5 to CS6. AE is almost unusable. Takes a painful amount of time to update a comp and I keep getting er
Re: AE CS6 speed and performance issues
by Joseph Bird 7 years ago
Sorry to dredge up an old post, but I just lost a couple hours of productivity in AE 6 because it kept giving me the open GL error. It finally occurred to me that motion blur might be the culprit. unc
+1
Jeffrey LeJune liked this 7 years ago
Strange Issue with Expression Control Effects and Precomp
by Scott Bush 10 years ago
Been having a strange problem that seems to have only popped up recently... using both a brand new and an old (from CS3) project in CS4 (9.0.2). Please bear with me as I'm having somewhat of a difficu
Re: Strange Issue with Expression Control Effects and Precomp
by Jeffrey LeJune 7 years ago
Thanks for taking the time to address this Dan. I will give it a try and let you know.
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]