brenda morrissey: Activity About Liked
brenda morrissey

Member Since:
May 16th 2015
8 Posts
AMA linking Versus Drag and Drop files from Rushes Drive
by brenda morrissey 2 years ago
Hi I have been having problems AMA linking C300 cards and found that the only way to do so was by AMA linking clip by clip within the Source Browser. However, on an official AVID Forum I was told to d
Re: AMA linking Versus Drag and Drop files from Rushes Drive
by brenda morrissey 2 years ago
Thanks Michael!
Strange change in clip when subclip made.
by brenda morrissey 4 years ago
Hi Looking at my transcoded rushes in its original bin I can see that the clips are DNxHD36. However, if I make a subclip and move it to another bin the clip does not show up as DNxHD36. The video col
Re: Strange change in clip when subclip made.
by Ricky Barrow 4 years ago
check to make sure sequences have been updated refreshed, especially if they were edited with AMA clips. Make sure the audio was transcoded as well. A helpful tool is clip color in timeline setting wh
AMA Linking - Segmentation Error
by brenda morrissey 4 years ago
Hi I am trying to start a large documentary project. Material is mostly C300 and Arri, with a little pro-res material. The Pro-Res AMA links fine, but the main bulk of footage doesn't. I am getting 'S
Segmentation Fault in MainThread When AMA linking
by Tim DeMartin 6 years ago
Whenever I attempt to AMA link to my card, this error pops up: Alert "Segmentation Fault" in thread "MainThread", at address 0x0 The program then proceeds to then shut itself down. I am running MC7. T
Re: Segmentation Fault in MainThread When AMA linking
by brenda morrissey 4 years ago
Hi Just wondering if you found a solution to the 'Segmentation Fault' error when trying to AMA link I am having the same problem now. Very frustrating.
AMA linking problems
by brenda morrissey 4 years ago
Hi Firstly I am not very technical...but editing on Avid for years. I have a brand new iMac with latest 8.3 Media composer and am just starting a one hour doc for broadcast. Working from home. I have
Re: AMA linking problems
by brenda morrissey 4 years ago
Hi Jon The post house has my mac. There were a few issues. 1. cam rushes and transcodes were on the same drive and avid was looking for highest quality file. It caused a muddle for relinking. 2 a coup
podcasts
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]