Terence Christopher: Activity About Liked Images
Terence Christopher

Member Since:
September 19th 2013
96 Posts
I have just ccrashed DaVinci 16
by Terence Christopher 3 weeks ago
I think that I should report an error that I made which cause DaVinci 16 to seize up. I found that one of my partially complete videos had recorded that link to a clip was missing. I thought it would
Re: I have just ccrashed DaVinci 16
by Terence Christopher 2 weeks ago
Hi George I have just tested another video with the same parameters, both with and without de interlacing. Unfortunately Both of these files showed a loss of sync when compared with the original. I ha
Putting text into timeline
by Terence Christopher 2 months ago
I find that if I enter text into the time line rather than overlaying it over a video that it causes desynchronisation of the audio track even if they are supposedly locked. I did not intend to put an
Re: Putting text into timeline
by Terence Christopher 1 month ago
HI Thanks for that suggestion. I will explore it. My audio and video are in Prores 442 converted from M2T from a camera. Thanks Terence
Which bit depth does DaVinci Resolve grade in?
by Juan Juig 6 months ago
Hello, when grading in DaVinci resolve, the values on the scopes are displayed on the scale from 0 - 1023, meaning that colours are previewed as 10bit. Does DaVinci always previews colours this way If
Re: Which bit depth does DaVinci Resolve grade in?
by Terence Christopher 5 months ago
I thought that 4K required 64 bit processing partly because of the bigger colour spectrum that it can resolve. I think that information would be in the HTML 2.1 specification. Perhaps this is all irre
+1
Terence Christopher liked this 5 months ago
rendering ntsc dvd audio track lost.
by Terence Christopher 6 years ago
I have mpeg2 videos. Editing them in Vegas12 is fine with audio. However rendering to MAINCONCEPT mpeg2 for DVD ARchitect. Results in loss of Audio track. I see that I should render the audio with AC3
Re: rendering ntsc dvd audio track lost.
by Terence Christopher 6 years ago
Dear Steve and Bernard, Thanks for your prompt replies. I found what I had been doing wrong. I found that the render button on VG!@ would not work when I highlighted the audio render options. So I cou
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]