Scottie Tooley: Activity About
Scottie Tooley

Member Since:
December 14th 2010
6 Posts
Transfer Problem, Only Audio w/o Video
by Scottie Tooley 7 years ago
I searched the archive, but didn't see an answers to this question. I am running Windows 7 64-bit, PPro CS5.5, Ki Pro Mini (with newest firmware), and a Panasonic AF-100. If I record a scene to the Ki
Re: Transfer Problem, Only Audio w/o Video
by Scottie Tooley 7 years ago
Figured it out. When I upgraded our Dell Precision 690 to Windows 7, I never reinstalled Quicktime. This threw me for a loop at first, because I was under the impression that if Quicktime wasn't insta
KiPro Connection Status Disconnected
by Danny Skarka 7 years ago
Love my KiPros but one is giving me an issue. On the web interface, it reads "Connection Status" Disconnected. I have done the usual..rebooted. Restore to default. Confirmed network. I can ping it. I
Re: KiPro Connection Status Disconnected
by Scottie Tooley 7 years ago
If the above doesn't work, try updating your browser. For whatever reason, I was having the same problem with IE, but them installed the newest Firefox, and all was well.
Choosing X and Y path points separately
by Scottie Tooley 9 years ago
For my comp, I've set up a huge map, and I use a camera to zoom around the map at a perpendicular angle. I've turned off "auto-orient". Sometimes I want a linear point, and sometimes a bezier. Once I'
Large Map Animation Set-Up (AE CS3 Pro)
by Scottie Tooley 9 years ago
I need some help setting up my project. I'm a print and web guy that has been asked by an Admiral to do a 5 minute video. The last time I was trained on AE it was 2004, and the Apple G5 was all the ra
Re: Large Map Animation Set-Up (AE CS3 Pro)
by Scottie Tooley 9 years ago
Thanks. More questions arising from this though. So what I have done is started over, this time with a 720p comp (sudden change by leadership). Also, I've increased the size of my map to around 9,000
© 2020 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]