Olaf Steel: Activity About Popular Images
Olaf Steel

Member Since:
February 24th 2014
25 Posts
Avid Is Unresponsive
by Olaf Steel 2 years ago
Hi everyone, I have a rather annoying thing going on here I'm hoping someone out there can help me with. Recently Avid started getting very slow and sometimes completely unresponsive. If I click in th
Re: Avid Is Unresponsive
by Olaf Steel 2 years ago
Thanks Eric! I did end up reinstalling the OS. This time I did not restore my backup, just did a clean reinstall. And Avid appears to be working as normal! While I'm absolutely delighted Avid now work
Canon C100 footage shot at 23.98, transcoded as 23.98, but looks interlaced.
by Olaf Steel 3 years ago
Hi, I'm editing a documentary that has a lot of footage shot on a Canon C100 at 23.98 (see screenshot from VideoSpec for raw footage specs). The footage has been transcoded and imported to Avid at 23.
Re: Canon C100 footage shot at 23.98, transcoded as 23.98, but looks interlaced.
by Olaf Steel 3 years ago
Thanks for taking a look. I believe the shutter was set at 1 60. Yeah, you could be right, it could definitely be motion blur. It just looks like there is a double image at a lot of points.
Canon C300 AVID MC8 and AMA - plugins won't install
by Olaf Steel 4 years ago
Hi everyone - I know there are many posts about this issue, but so far I have not gotten to the bottom of it. The issue is that I can't AMA link to Canon C300 footage. The footage folder structure is
Re: Canon C300 AVID MC8 and AMA - plugins won't install
by Olaf Steel 3 years ago
Shaun, I found this XF plugin on the Canon Japan website. It's worked for me on Avid MC 8.4. It might also work on 8.3 - give it a go. Hope this link works: 10168_xpmm300a89l.dmg.zip
Terra Block Finder search not working OSX
by Olaf Steel 5 years ago
Hi, I've scoured the web for help with this, and so far come up with nothing. So hopefully someone here has the answer. The problem: If I search for a file I know exists on a TB volume mounted to my c
Re: Terra Block Finder search not working OSX
by Matt Mullen 5 years ago
Olaf, Can you try an app called EasyFind This should allow you to search the Terrablock volumes.
Avid project very slow to respond
by Scott Davis 6 years ago
Running multiple Avids connected to a Terrablock. Software has been upgraded. Creating bins, opening bins, closing bins, moving bins; within the Avid project is extremely slow. Is there something to b
Re: Avid project very slow to respond
by Olaf Steel 6 years ago
Thanks for all your help guys. Our systems have been running far better now that the avid search indexes have been set to local.
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]