Lee Larkins: Activity About Images
Lee Larkins

Member Since:
May 21st 2009
14 Posts
Artifacts are in my Soreson Squeezed footage!
by Lee Larkins 6 years ago
So a client has given us some commercials to put together in with some other videos, kind of like a commercial break if you will between segments. They sent us these videos that have when we drop them
Re: Artifacts are in my Soreson Squeezed footage!
by Lee Larkins 6 years ago
Thank you all for your replies! Way quicker response than the Sorenson Squeeze forum. So when I look at the files in the Finder (I'm on a Mac), they play fine, but when I slowly scroll through them at
Artifacts are in my Soreson Squeezed footage!
by Lee Larkins 6 years ago
So a client has given us some commercials to put together in with some other videos, kind of like a commercial break if you will between segments. They sent us these videos that have when we drop them
Re: Artifacts are in my Soreson Squeezed footage!
by Craig Seeman 6 years ago
Source video specs they gave you Version of FCP Sequence settings
Can't export video with exactly a 50 Mbps bit rate, assistance requested
by Lee Larkins 6 years ago
Shot a music video with my Canon 7D. Editing on a FCP 7 on a Macbook Pro 2012 We've reached the point where we have met all the revisions the client wants and now have to meet their requirements for b
Re: Can't export video with exactly a 50 Mbps bit rate, assistance requested
by Lee Larkins 6 years ago
Sent that to the editor and he's testing it now. Thanks Rafael!
FCP Renders unwanted "green pixels" in video
by Lee Larkins 8 years ago
I'm editing a recap video and one of my effects won't render correctly. It looks great in the timeline, but once I render it I get these green pixels that ruin the effect. I've already erased all my r
Re: FCP Renders unwanted "green pixels" in video
by Michael Gissing 8 years ago
Also the type of effect matters. You might not have enough graphics grunt for some FX plugins.
Alpha Channel won't work after exporting into Final Cut or After Effects
by Lee Larkins 9 years ago
So I've made a 3D text sequence, but not matter what I do I can't get it to export with a working Alpha Channel!! I clicked the Alpha Channel button in the render settings and changed my Compression D
Re: Alpha Channel won't work after exporting into Final Cut or After Effects
by Andrew Wilson 9 years ago
Also make sure your destination application knows to look for an alpha channel. In AE check interpret footage. In fcp check the alpha attribute. Make sure in c4d that your generating a straight alpha
Light cuts out randomly during sequence
by Lee Larkins 9 years ago
I'm fairly new to C4D, but I've been learning a lot and enjoying myself. That is until I started having an issue with one of my lights. I have a 6 lights I'm using, but halfway through my sequence a m
Re: Light cuts out randomly during sequence
by Lee Larkins 9 years ago
Thank you so much!!!!! I remember playing around with the diffusion settings to see what effects it would have. I should've switched it back.
reverse telecine exports, but no file
by Lee Larkins 10 years ago
hey everyone, So I'm exporting my 24PA footage I have in Cinema Tools. I open the file, click on reverse telecine. I select a "new" file and my frames are set to conform to "23.98 fps". The export pro
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]