Jeff Wilmes: Activity About Liked
Jeff Wilmes

Member Since:
March 10th 2007
75 Posts
Location:
Missouri
P2 Micron Error/32 GB cards won't reformat. Dead?
by Jeff Wilmes 6 years ago
Couple of months ago while recording on the HPX-500 I received a warning on the card that was recording and it then stopped. It happened so quick I don't remember what the warning was, jut that it jum
Re: P2 Micon Error/32 GB cards won't reformat. Dead?
by Jeff Wilmes 6 years ago
Thanks Steve, I ran P2 CMS on the card I had not tried to format. I formatted it through the software and now it is recording again. The other card that I tried formatting through the reader and camer
Duplicate multicam clips crash
by Jeff Wilmes 7 years ago
Needed to duplicate projects and events to new drives... Looks like everything transferred properly, however in timeline where I have multicam clips it says missing and no thumbnail... no red that med
Re: Duplicate multicam clips crash
by Jeff Wilmes 7 years ago
Thanks Michael, that did it....
HVX-200 DVCPro 50 to Prores 422
by Jeff Wilmes 8 years ago
I'm being asked to shoot DVCPRO 50 with the HVX-200 and transfer the files to a hard drive in the field as prores 422. Is having a MBPro with FCP and or Compressor installed, the only way to accomplis
Re: HVX-200 DVCPro 50 to Prores 422
by Jeff Wilmes 8 years ago
Thanks guys, I will be talking to client tomorrow to figure out those details... will need to do some tests to see how long the process takes... thanks again...
Compressor question
by Jeff Wilmes 9 years ago
Not sure best place to ask compressor questions, but just received message: "restart computer or verify compressor installation", as I was attempting to start compression. After restart, nothing and n
Re: Compressor question
by Chris Borjis 9 years ago
google compressor repair or search for it here.
FCP 6.0.5 crashing
by Jeff Wilmes 10 years ago
Looking for help as fcp continues to crash upon opening. I've trashed preferences, repaired permissions and rebuilt directories, fcp 6.0.5 running on G5. The report states: Thread 12 Crashed: 0 ...le.
Archiving P2 content options
by Jay Moss 12 years ago
Hi, I am basically trying to find the best way of archiving rushes shot on P2 (in various formats) without necessarily playing everything out to tape. I have obviously checked some of the other posts
Re: Archiving P2 content options
by Jeff Wilmes 12 years ago
Is there a possibility of a solid-state archival solution, say like the P2 card I would think eventually pricing has to come down to a reasonable point and capacity high enough to make this an option.
Canon or Fujinon in HPX500 package deal?
by Niklas Wikman 12 years ago
It's looks like it's gonna be an AJ-HPX500 as our new gear, when our Betacam SP goes into retirement (but will stay on consult basis :-)) Now, there are some packages offered for the HPX500, with a C
Re: Canon or Fujinon in HPX500 package deal?
by Jeff Wilmes 12 years ago
Hey guys, I had the same dilemma, but took my SD lens, Canon J14aX8.5, off the Beta SP, took it with me to where I bought the 500 and had their engineer look at the lens on the camera I was purchasing
Image not opening upon importing
by Jeff Wilmes 12 years ago
Trying to bring logo into FCP from Photoshop. I've taken a jpeg and cut the white background out. I have the logo on a transparent background and importing into FCP. When I try to open file, I get thi
Re: Image not opening upon importing
by Jeff Wilmes 12 years ago
Thanks for the tips... file was 8 bit and only one layer. I cut the background so I just had the logo with transparent background , saved then imported. I must be missing something in photoshop as I s
P2 issue? Drive issue? or Mac issue?
by Jeff Wilmes 12 years ago
Not sure where to go with this, but I'm offloading P2 cards with P2 Genie, to a GRAID2 through Windows XP laptop. Taking GRAID2 and offloading to Mac G5 to RAID Array. I just got the GRAID and as I be
Re: P2 issue? Drive issue? or Mac issue?
by Jeff Wilmes 12 years ago
Hey Greg, What were you using to offload the cards I used P2 Genie and I'm wondering if that had something to do with it. I tried using P2CMS and had no problem transferring the files. I also had no p
Adding cards, hard drives, laptop to camera package day rate
by Jeff Wilmes 12 years ago
Just wanted to ask how people are charging for the addition of all the new equipment.... P2 cards, hard drives and laptop, firestore, etc. I know of one rental place renting the 200, 3-8 GB cards, P2
Re: Adding cards, hard drives, laptop to camera package day rate
by Jeff Wilmes 12 years ago
No, I didn't take it that way at all, don't feel bad, actually after I posted, I thought it may come across that way. I guess it was a shameful plug on my end. I appreciate all your insight and was ho
Scrolling text length
by Jeff Wilmes 12 years ago
Has something changed with scrolling text in FCS 2 I am trying to adjust length of scrolling text to clip with VO and I can't start the text where I would like nor end it. Each time I try to change in
Audio capture not happening
by Jeff Wilmes 12 years ago
Just updated to 6.0.1, OS 10.4.10 and QT 7.2. Went to Log and Capture, preview box is checked, I hear audio and see video but do not "see" audio on the meters. Captured a few seconds and no audio. Thi
Re: Audio capture not happening
by Jeff Wilmes 12 years ago
Sorry, looked over the prefs in the Kona Contol Panel....Audio input select was not on analog....Sorry for posting, thought I looked over everything...
frame jumps or duplicates when adding name super
by Jeff Wilmes 12 years ago
First project editing a 23.98 project, DVCPRO HD. When dissolving on and off name supers, there appears to be a frame jump and or duplicate frame during the dissolve, both are happening. I'm wondering
Re: frame jumps or duplicates when adding name super
by Jeff Wilmes 12 years ago
Thanks Guys!
Missing a setting?
by Jeff Wilmes 13 years ago
I have 720p 59.94 sequence in FCP, first time editing in this format. I have the Kona LH card box and the SDI In on Kona LH control panel gives me "no video" and I've exhausted my changing of settings
Re: Missing a setting?
by Jeff Wilmes 13 years ago
My apologies Jeremy and Bob, A little time to sit back and think about it. Jeremy, I went back to your first reply to former post and dummy me. I followed your steps and it's working now. Probably jus
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]