David Crews: Activity About Popular
David Crews

I have been involved in Television Production since January of 1973, when I began my career at KOSA-TV in Odessa, Texas. I've been a commercial director/editor/shooter/post-production artist during most of my career, but I've also directed newscasts,... [more]
Member Since:
January 25th 2002
25 Posts
Location:
Austin, Texas USA
Old M100 projects compatible with new M100 on newer system?
by David Crews 4 years ago
My old Media100 system is running on a nine year old computer that I don't trust to last much longer. It contains many old projects, some of which I occasionally need to return to and edit in M100 rat
Re: Old M100 projects compatible with new M100 on newer system?
by David Crews 4 years ago
That sounds good, Jon. Thanks!! David David P. Crews CrewsCreative Post Production - Motion Graphics - Original Music 512.663.9669 http: www.CrewsCreative.com
Reinstalled Boris plugins not recognized by AE
by David Crews 8 years ago
I had to do an uninstall reinstall of FCP and in the process lost my Boris Continuum Complete 5.0 plug ins for AE. I reinstalled them and now my existing AE project says they are missing, even though
Long HD show exports black with audio
by David Crews 9 years ago
I'm exporting a long corporate HD show - 1 hour 16 minutes TRT. I've tried two times overnight (aprox 6 hour renders) and both times, I end up with a QT movie that has audio but no video - just black.
Re: Long HD show exports black with audio
by David Crews 9 years ago
Well, after lots of process of elimination, turns out it was the fault of one still image that was corrupted in some way. The image played fine on the time line, but when M100 tried to render it, it f
Volume nodes on bus track?
by David Crews 10 years ago
I'm running ver. 13.0.4 (Intel) on a Mac OSX, 10.5.7. 2x3 GHz, 8 GB ram. Hopefully a simple question to answer. I was once able to place volume nodes on the bus track. Can't seem to do that now and do
Re: Volume nodes on bus track?
by David Crews 10 years ago
Floh, I am running 13.0.4. Apparently, I have that bug. Changing scale enabled the nodes on the timeline. Thanks! David David P. Crews CrewsCreative Post Production - Motion Graphics - Original Music
Half green screen problem in black headers
by David Crews 10 years ago
I'm running ver. 13.0.4 (Intel) on a Mac OSX, 10.5.7. 2x3 GHz, 8 GB ram. Before I compress my commercials for various end users, I export from my timeline as uncompressed master files with two frames
Re: Half green screen problem in black headers
by David Crews 10 years ago
Floh, Good suggestion. I have been using the default timeline "black" - and that was causing the problem. I inserted an actual clip of black and that solved it. So, it looks like there a technical dif
batch reacquire audio problem
by Murray Ferguson 11 years ago
I might be missing something here but while digitizing material I accidentally changed the audio input settings from 48,000hz to 44,100hz while playing around with another project. I then proceeded to
Re: batch reacquire audio problem
by David Crews 10 years ago
I'm trying to do this, too, but when selecting any clip or clips and holding OPT CMD and going into the Batch Reacquire Selected menu, absolutely nothing shows up in either of the two fields of my Bat
Compressor outputs to 640x480 instead of 720x480
by David Crews 11 years ago
This is probably something simple, but. . . I'm trying to make a 720x480 Mpeg2 program stream file from a MOV that is 720x486. When I run the source through Compressor, the frame size in the inspector
Re: Compressor outputs to 640x480 instead of 720x480
by David Crews 11 years ago
Oh, very interesting! I can't find where to see the raster size in the Properties window in QT, but I pulled the final mpg2 file back into Compressor and it says it has encoded bounds of 720 x 480, an
Freelance job websites?
by David Crews 12 years ago
At the suggestion of a voice talent colleague who makes some good money with sites like Voice.com and Voices123, I signed up for that, since I also do vo talent. But, it seems to me there were some fr
+1
Ryan Jensen liked this 8 years ago
BetaSP deck not accepting small cassettes
by David Crews 12 years ago
Anyone have a clue for me about this: It is a UVW-1800. It gives an error code 21-1C1. Large shells go in fine and work fine. Small shells go part way and make noise a second, then eject, with the err
Re: BetaSP deck not accepting small cassettes
by Bouncing account needs new email address 12 years ago
Yes. It may need a few small parts and a full lube-job. Its very common with these decks. Find an authorized service tech.
New One-man Production Biz needs Marketing Advice to Survive!
by David Crews 12 years ago
I
Re: New One-man Production Biz needs Marketing Advice to Survive!
by David Crews 12 years ago
Thanks for the responses. I've taken the advice of several of you to redo my website. I used a clean template from iWeb and reconstructed everything in it. It still needs some tweaks, but if you have
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]