Dan Olsen: Activity About Images
Dan Olsen

Member Since:
July 21st 2014
27 Posts
BRU PE 3.1.29 will not even begin an archive
by Dan Olsen 2 years ago
Hello all, I updated to 3.1.29 today after having issues with BRU PE 3.1.18 (had been relatively stable for a while) starting to randomly quit during jobs. I wish I hadn't, because now I can't get any
Re: BRU PE 3.1.29 will not even begin an archive
by Dean Tyson 2 years ago
Thanks for the reply Tim. So just running the older installer will "overwrite" the current version or do I need to fully remove the current version first
UHD delivery, downscale for grading?
by Dan Olsen 3 years ago
Hello all, thanks for taking the time to read. For an upcoming project, I'll be performing the grade on a 60 minute doc that I need to deliver UHD in ProRes 4444, which has a data rate of about 1000 M
Cannot Authenticate BRU PE
by Dan Olsen 3 years ago
Just got the new build, and cannot authenticate using correct user pass when opening the app. Never had this issue before! Is anyone else having this problem
Re: Cannot Authenticate BRU PE
by Dan Olsen 3 years ago
Scratch that last message. Despite getting into BRU PE without the "non-authenticated mode" message after entering the correct password 4 times, it still appears that BRU PE is not actually authentica
LTO Library Automation vs Standalone Drive?
by Dan Olsen 3 years ago
Hoping for a quick poll and some feedback--how many of you are using libraries with automation vs standalone LTO drives I used standalone LTO-5 drives on BRU PE for years at our facility and issues we
Re: LTO Library Automation vs Standalone Drive?
by Dan Olsen 3 years ago
Thanks Tim, I'm getting my tapes marked full early in BRU PE but I've heard of others in the business getting the same behavior with Archiware P5. Its very inconsistent and seems to come in waves. I o
Twitching playback - UltraStudio Mini Monitor SDI + HDLink Pro DVI
by Dan Olsen 3 years ago
Was working great for almost a year, then all of a sudden a recurring & regular horizontal twitch has developed that makes it impossible to work with. Going from a 12-core nMP thunderbolt to UltraStud
Damaged/Corrupt ProRes in Premiere CC & 2014
by Dan Olsen 6 years ago
I've read about a similar issue here https: forums.adobe.com message 5428310 I use DaVinci Resolve to convert our 4K Canon 1DC footage to 1080p ProRes for editing. A few days ago, in Premiere CC 7.2.2
© 2020 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]