Brian Uhler: Activity About Popular Images
Brian Uhler

Member Since:
October 3rd 2008
28 Posts
Keyframes in timeline
by Brian Uhler 11 months ago
So stupid question. I have a timeline with a music bed. I have a bunch of volume key frames on the track. When I move the track on the timeline the keyframe do not move with the track. Even if i delet
Re: Keyframes in timeline
by Brian Uhler 11 months ago
well i went back to version 11.1.2 and still having the same issue so has to be some kind of setting I am missing
Sony XDCam Browser
by Brian Uhler 4 years ago
So i just got a new mac and it is running El Captian and looking for suggestions to what i can run to view and export the clips now. I tried downloading Content Browser off sony site but unable to exp
Re: Sony XDCam Browser
by leslie wand 4 years ago
why not try catalyst browse instead. i'm using prepare (paid rather than free as browser is) with great success...
El Captitan Beta Ver
by Brian Uhler 4 years ago
Getting ready to buy a new system and it's going to have El Capitan. I see Media just released a beta version for it. Has anyone out there used it and if so can you tell me how it is working for you
Upgraded OS and Gspeed is crashing
by Brian Uhler 5 years ago
The other day I updated my OS to 10.8.5. After doing this I can no longer export or render out of AE without it crashing my G-speed. I have the latest version of Media 2.1.5 installed. I took a screen
Re: Upgraded OS and Gspeed is crashing
by Brian Uhler 5 years ago
i was able to get it working by calling Gspeed and installing an update.
+1
Some one has to ask...
by Andy Stinton 5 years ago
Yosemite Media 100 Are the two compatible That's it's nothing else to ask here:) Andy Stinton News Minute Network Canadian Music Week Awards Producer Commentator Newstalk Radio 1010 Moore InThe Mornin
Re: Some one has to ask...
by Brian Uhler 5 years ago
I also called and was told there is no plans to support new Mac OS. So is media 100 throwing in the towel I don't know how they expect to stay in business if they are not going to support the newer OS
Audio issues
by Brian Uhler 5 years ago
I am running Media 100 ver 2.1.3 and I have recently run into the following problem. I back up my projects on DVD and sometimes when I bring them back some audio files do not relink even though the fi
Re: Audio issues
by Brian Uhler 5 years ago
I get this message "The Movie could not be opened" "The file is not a movie file" Now this only happens with audio files and it is def something that happens going from the mac to server or vice versa
Edit Suite problem
by Brian Uhler 8 years ago
I am trying to digitize some footage from a beta deck. However every time I hit the Acquire button I get the following message "Could not switch to digitize panel because the Media 100 Suite System is
Re: Edit Suite problem
by Floh Peters 8 years ago
You should delete your "Current Configuration" file in YourHomeFolder- Library- Preferences- Media 100 Suite Preferences. Most likely there is a setting that went wrong within this file. If you rememb
Titles
by Brian Uhler 8 years ago
There is still an issue with Media 100 Ver 2.0.1. As soon as I hit apply on a title i get the message "Media 100 Suite is by while the clip is being edited" and at that point the only thing I can do i
Re: Titles
by Brian Uhler 8 years ago
I don't see any preferences for Red in my preference folder. Is it just part of the Media 100 preferences I am hesitant to trash my Media 100 preferences because I have a lot of expot setting I really
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]